e c l i p s e

Jag antar att nästan alla redan har sett Eclipse! det är nästan bara jag kvar! haha! Jag skulle ha gått på premiären med en kompis men jag skulle på ridläger så det gick inte! :( men jag hade ju så kul på ridslägret, så det gör inget. Nu efter så har det helst enkelt bara inte blivit av^^ men nu ska jag i alla fall gå och se den i kväll ! :) får se vilken biograf det blir, men någon ganska nära där vi är nu i Stockholm.

Mobilbloggar från Iphonen

Kom till stockholm igår ganska sent, men idag har jag i alla fall haft en otroligt rolig dag i gamla stan med Selma och Elin.:) hoppas alla ni också har haft en rolig dag.
Har ni haft en varm dag? här tycker jag faktiskt att det är väldigt kallt.^^ jag är ju så van vid hur varmt det är hemma. 32 grader i skuggan varje dag, minst!
Okej, det här blev ett kort inlägg utan bilder eller någonting, haha, inte så kul.
Kram!

Stockholm

Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera. Men det är ju sommar.. har annat att göra plus att jag håller på med designen. Ja, för er som inte vet än så kommer det snart upp en helt ny design, just nu så har jag ju ingenting alls här på bloggen. Bara "grund", och det är väldigt "rörigt" när det gäller kategorier  m.m. Sen håller jag på att hjälpa Linn med en helt ny design. stackars Linn har fått vänta jätte länge. Men jag hinner ju nästan aldrig sitta vid datorn och fixa. Idag åker jag ju till Stockholm , när jag kommer hem ska jag simma 10 km i havet på 5 dagar^^ för att bli färdig med märkestagningen i stora rör. Samtidigt får vi gäster från Stockholm, en vi känner ska springa Kalmar Iron Man, jobbigt! haha skulle aldrig orka. först ska man simma 3 km i havet, sedan cykla 18 mil (ja, ni såg rätt! 18 mil!) , efter det springa..kommer inte ihåg, men långt är det i alla fall! till saken, vi ska passa deras 4 åriga dotter :) vi har gjort det tidigare år också, det blir kul, haha! Marianne heter hon och kanske ska ta simmärket Sköldpaddan på märkestagningen, det innebär att man ska flytta i 5 sek. Klart! haha ;). Efter det åker mamma och jag till Gotland! ska försöka hinna köpa en ny systemkamera innan des! :D det är så fint där! vi ska hälsa på en vi känner och på ett jätte mysigt loft! åhh, läängtar! men ska försöka hinna klart med designen så fort som möjligt ändå, och Linn's!

Ni kanske märkt det redan, men jag har fått en ganska dålig vana. Jag skriver tecknet , hela tiden. Kan bara inte låta bli^^ ,,,,,. När jag skriver blir det också mycket "jag vet", "och", "efter det". Men ni få stå ut♥

P&K!

Viggen♥

Hej alla pepparkakor! hoppas ni har det riktigt varmt! det har jag, 30 i skuggan!
Avslutningen på ridlägret var i fredags, vi hade övat på en uppvisning med både både vanliga hinder och fältrittshinder. Tur som jag har lyckades jag trilla av efter tredje hindret. Jag har en minneslucka och kommer inte ihåg vad som hände, så jag låg på sjukhuset fredag-lördag. Någon hjärnskakning hade jag som tur inte, men ont i huvudet hade jag i alla fall.
Jag landade på rygg och huvudet slogs bakåt. Jag bett mig hårt i tungan men de sitter kvar! Har lite blåmärken här och var, skrapsår på hakan och svullnad i benet och har ont i naken(musklerna), de röntgade mig så jag har inte skadat något ben i naken.
Hästen jag trillade av heter Viggen och det var honom som jag red under ridlägret. Även om han busade och bockade lite ibland så är han den sötaste lilla hästen som finns(eller..lilla och lilla).
Men har jag ju varit hemma i två dagar, var på stranden idag. Sköönt. :) ännu har det inte blivit allt för varmt i vattnet, vilket enligt mig bara är bra, då slipper vi alger!

Fredag; 2 juli

Hej, hej och hej! det var längesen! verkligen! men jag har ju haft sommarlov sen den 18:de juni och seglarläger en vecka! har bara inte hunnit blogga, och så håller jag på med en ny design till bloggen, den jag har nu är verkligen inte någon jag är nöjd med, plus att headern är i fel storlek. Det är en "så-länge-header". Men vad har ni pysslat med nu under sommarlovet? jag har nog haft sommarlov i i alla fall 3 veckor? skulle jag tro. Hade en mysig midsommar med jordgubbstårta och midsommar stång. :)
Idag är det fredagen! en rolig fredag! Selma kommer idag och på söndag så börjar ridlägret vi ska på i en vecka. Vi sover över där, det kommer bli hur kul som helst!
okej det här inlägget var inte så fint skriver och säkert inte speciellt kul att läsa, men jag hinner inte skriva bättre just nu, + att det är såå varmt! vill till standen. Dit ska jag direkt efter att vi har hämtat Selma, Elin och Elenor åker vi direkt till stranden.
RSS 2.0