Snart sommarlov!

Ja, jag vet att jag inte skrivit på länge.^^ Men ni vet , slutet på terminen.
Ja, det var sista skoldagen idag!! och imorgon är det avslutning i kyrkan. Vi är väldigt sena med att sluta här i syd-östra Sverige, men det är "turistanpassat", tro det eller ej, så vi började mycket senare förra året. Om ni går i skolan, när slutade ni?
Jag kommer sakna klassen mycket, det blir ju en ny klass och en ny skola till hösten.
Nu när det är sommar och varmt blir det inte att man sitter inne vid datorn så mycket, men jag ska försöka att blogga varje dag! Redan på måndag ska jag iväg på läger i  en vecka, seglarläger! :) med Ellen♥ kommer bli så kul! Sen är det ju midsommar!  då ska mamma och jag iväg till några kompisar i Bostad! vi har varit hos dem och firat midsommar en gång innan också, det är hur mysigt som helst!. ;} Sen tror jag att det är någon vecka innan jag ska iväg en veck på läger igen! haha, ridläger den här gången. Med Selma som kommer från Göteborg! och Agnes, Ellen, Alexandra. Längtar!!
Jaja, nu ska jag ringa Elvira och fråga om hon vill åka med till piren och bada lite senare, och kanske hitta på något roligt nu! det vet jag att hon vill(: min lilla fina Elvira♥ haha.
Och föresten! jag har ju en ny header, som ni kanske sett. Jag vet att den blev fel med bredden och ska fixa det så fort jag får tid.
Kram!

Sommarlistan 2010~

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Stranden, haha!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Vaknar runt 9 tiden, utvilad. Går upp och äter frukost i solen. Spenderar dagen på stranden med en kompis, och sedan grillning på kvällen, med pastasallad och grönsaksblandning med tomater och fetaost. Sedan tälta i trädgården med kompis :) och glöm inte, massor med jordgubbar!


3. Vad lägger du hellst på grillen?
En fin köttbit, lax eller grönsaksspett som äts med mammas goda pastasallad, grönsakssallad med tomat och fetaost. Och svartvinbärsdryck!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Seglarläger, ridläger, stranden, Gotland med finaste Elvira och stranden!

5. Dina bästa sommarfärger?
Pastellfärger! samt marinblå! 

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Jordgubbstårta, midsommar, GB-glass! haha♥

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Oj, det finns många! 

8. Havet, sjön eller poolen?
Havet!!!
9. Vad väljer du i glassbaren?
mangosorbet, flädersorbet, jordgubbssorbet eller choklad. Ibland en mjukglass med strössel! ^^ 

10. Vart går din drömsemester?

Stranden! haha, nej, men London skulle jag tro :)

I'm Home!

Kom hem från underbara Norge i Söndag, har haft fullt upp så har inte hunnit blogga förens nu. Har haft det f a n t a s t i s k t  i Oslo! Men jag måste nog ändå säga att ordspråk som "borta bra men hemma bäst" och "det bästa med att åka bort är att komma hem" ändå stämmer väldigt bra. Har faktiskt hunnit med så mycket i Norge att det känns som att jag har varit där i MINST en vecka fast det egentligen bara har varit fyra dagar, Torsdag- Söndag. Några saker jag har gjort; åkt båt på Olso Fjorden, shoppat, träffat vänner, lärt mig lite norska, gått på Euro Vision Song Contest och massor med andra fina upplevelser, haha, en liten rolig sak var att vi precis hade varit och tittat på det Norska Kungahuset[slottet] när vi gick den stora gatan Carl Johan ner, jag såg inga bilar och det vari nte precis en bilväg, så jag gick ut en liten bit på vägen för att klicka ett litet kort. När jag helst plötsligt hör en bil tuta bakom mig, jag vänder mig om och ser några svarta bilar med svarta rutor snabbt köra förbi, och haha, vet ni vad det var för bilar? det var Saudiarabiens prins som skulle åka och hälsa på Norska Kungahuset! Det är en sån där lite rolig sak som man kommer komma ihåg[i alla fall ett tag,haha^^].

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

RSS 2.0